Trøstende ord til en venn

Se også utvalgte ord til inspirasjon og trøst. I de minste armene ligger også den største trøsten. Si meg, min venn, når kommer den dagen du snakker om?

Trøstende or sagt på en fin måte, er den eldste terapi menneskeheten kjenner. Velg dine ord med omhu og takt ord – de kan ha virkelig makt. Bare en mamma,bestemor og kanskje en venn nok el ikke.

Kondolerer er nok for de fleste et merkelig og unaturlig ord.

Jeg har ei venninne som mistet barnet sitt og jeg husker enda veldig godt hva jeg sa. Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt, kondolanse protokoll, kondolansehilsen, kondolanse or kondolanse sitat, kondolanse tekst, . Ord og meldinger fra kjente og ukjente, døyver lite, selv om jeg tenker at det er tanken som teller. De fleste av dem vet jeg ikke hvem som har.

Gje meg handa di, ven, når det kveldar, det blir mørkt og me treng ei hand. Norges beste samling av visdomsord om sorg og mange andre kategorier. Plutselig var jeg den sterke, den friske som lette etter trøstende ord.

Første gang en venn eller noen i familien får en alvorlig diagnose.