Ord til trøst

By | July 2, 2010

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om trøst og mer enn 11andre emner. Se også utvalgte ord til inspirasjon og trøst. Posts about Trøst written by gullkorn.

Velg dine ord med omhu og takt ord – de kan ha virkelig makt. Hva som blir sagt i alvor og skjemt, kan brenne seg fast, . HER VIL VI LEGGE UT ET LITE UTVALG AV HILSENER VI HAR FÅTT ETTER AT LARS DØDE. ORD FRA FAMILIE, VENNER OG BEKJENTE SOM HAR .

De fleste av dem vet jeg ikke hvem som har skrevet, men jeg synes de er så fine og de har gitt meg både håp og trøst når jeg . Hvem sa at dagene våre skulle være gratis? At de skulle snurre rundt på lykkehjulet i hjertet vårt og hver kveld stoppe på gevinst? Ord og meldinger fra kjente og ukjente, døyver lite, selv om jeg tenker at det er tanken som teller.

Denne skrev en venninde til meg da lillesøsteren min døde. Det ga meg mye trøst og jeg har lest det mange ganger. Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt, kondolanse protokoll, kondolansehilsen, kondolanse or kondolanse sitat, kondolanse tekst, . Trøst glir inn ved siden av smerten, trekker frem en stol, slik at vi kan ha. Andres handlinger og ord handler ikke om deg eller meg, bare om .