Gratulerer med dagen mamma

By | September 20, 2017

Mammaen min har bursdag, og det skal ikke bli forbigått i stillhet. I dag er dagen bare din, og selvom du alltid gjør ditt ytterste for at alle andre skal ha det bra, håper jeg at du i dag bare tillater deg. En helt unik mamma med plass til alle rundt bordet og i hjertet.

Håper du får en flott dag på søndag! Du betyr så utrolig masse for oss, og vi er så glad vi har en så flott . Jeg har akkurat karret den slitne gravide kroppen ut av en god . Idag har verdens skjønneste og fineste dame bursdag, min kjære mamma og bestevenn.

Mamma er alt jeg kan drømme om i en mor. Gratulerer med morsdagen verdens beste mamma, Sissel Kamsvåg! Gratulerer så masse med morsdagen til vår kjære mamma May . Vi vell gratulerer verdens beste mamma, Ragnhild Solli, med morsdagen. Gratulerer med dagen mamma, du e best!

Du er så definitivt verdens beste mamma. Gratulere så mye med morsdagen mamma! Du e ei beundringsverdig, god og utrulig flott dama. Verdens aller beste bestemor e du og, ingen . Gratulerer så mye med dagen, min kjære mamma!

Du er verdens vakreste, skjønneste, snilleste og ikke minst beste mammaen i hele verden. Mamma elsker deg, og du kommer først. Men de siste årene har mamma hatt en jobb som er litt vanskelig, eller ikke vanskelig, men krevende . Gratulerer så masse med dagen din i dag. Du er virkelig en helt fantastisk person og jeg er så glad for å ha deg som min . Til og med på de mørkeste dagene fant vi grunner til å le og til og med på de mørkeste dagene hadde vi latterkrampe, sammen.

Bursdagsvideo til verdens beste mamma! Gratulerer med dagen, fantastiske mamma. I dag har verdens fineste mamma bursdag! Gratulerer så mye med dagen, mamma – skulle ønske jeg kunne vært der på morgenkvisten med nybakte boller og flagg og feiret deg, men jeg . Har du en mamma du vil glede, med varmende ord og en forklaring på hvorfor hun er så spesiell? Det er ikke alltid like enkelt å sette ord på det man føler og . Gratulerer med dagen som var kjære mamma.

Jeg setter umåtelig stor pris på deg. Du sender vel mamma en gratulasjon? Nå kan du gratulere via Vestby Avis.