Twintip ski lengde i forhold til høyde

By | June 15, 2012

Er du lett i forhold til høyden din kan du velge noe kortere. Hei, Jeg skal kjøpe meg twintip ski og lurer på hvor lange jeg bør kjøpe. Skiløperens høyde og vekt er et utmerket utgangspunkt, men man må også ta.

Tommelfingerregelen er at man skal velge en lengde hvor skituppen rekker opp. Du har tenkt å kjøre mye utenfor preparerte løyper; Du har tenkt å kjøre twin-tip-ski. En smal skimidje i forhold til skiens bredde på tuppen og bakskien = kortere . Om du står mellom størrelser, eller er usikker på hvilken lengde du skal velge anbefaler vi at du går opp i størrelse.

Lengden for en normal ski kommer til å avvike fra lengden på twintip ski siden konstruksjonen skiller seg både i design og form. Sliter du med å finne riktig lengde på alpinski for deg? Her finner du all informasjon du trenger og en guide får å velge riktig! Mulig jeg er litt forutinntatt i forhold til lengde her.

Lengde på allmountain skiinnlegg17. Hvor korte alpintski slipper man unna med? Treningsforum › Generelt › Åpent forumBufretLignende24. Har fått meg nye Twintip ski, spørsmålet er hvor lange de skal vere.

Jeg skal kjøpe meg nye slalomski, men er litt usikker på hvor lange de skal være.

Har hørt at det varierer med moten, hvor lange skal de være i forhold til min høyde nå? Lengden på alpinski er avgjørende for frikjøringsski.