Tre bukkene bruse sang

By | July 7, 2016

Her finner du sangteksten til barnesangen De tre bukkene Bruse sangen. Finn flere sangtekster hos Barnesanger. Lille bukken Bruse trippet over trollebru.

Nå tar jeg deg sa trollet og var så grum i hu.

Nå tar jeg deg, sa trollet og var så grom i hu. Nei og nei, ta ikke meg, jeg er tynn og liten jeg. Lille bukken bruse trippet over trollebru. Nei og nei, ta ikke meg, jeg er tynn og . Jenten min synger den i barnehagen. Jeg kan melodien, men ikke ordene.

Lille bukken bruse trampet over trolle bru. Lille bukken Bruse trampet over trollets bro Nå tar jeg deg, sa trollet og var så.

Denne sangen synger barna mine – har lært den i barnehagen. Gitargrep til sangen Barnesanger – Bukkene Bruse. Det var en gang tre bukker som skulle gå til seters for å gjøre seg fete, og alle tre het de Bukken Bruse. På veien var det en bro over en foss som de skulle over, . Ja, det er laget en sang til bukkene bruse eventyret: Lille bukken bruse.

I oktober ble vi kjent med eventyret om De tre Bukkene Bruse. Vi har brukt samlingsstundene til å formidle eventyret gjennom boken, sanger. Fokus ord: en, to, tre, bukkene Bruse, trollet, form, rektangel, oval, stjerne, kvadrat,. Bok om de tre bukkene Bruse, sang om bukkene, flanellograf, konkreter fra . De tre bukkene Bruse eller De tre Bukkene Bruse, som skulde gaae til Sæters og gjøre sig fede er et kort, norsk folkeeventyr som Peter Christen Asbjørnsen fikk . Har du lyst til å høre eventyret og lære noen sanger om geiter?

Oppe på fjellet, der bor det tre trolle: trollefar og. Septembersang (melodi nisser og dverger). Bukkene bruse Tema Morsmål har oversatt og lest inn eventyret om Bukkene Bruse på flere språk. Eventyret om de tre bukkene som skal til . Asbjørnsen og Moe’s NORSKE FOLKEEVENTYR.

Innskrevet og rettet av Kjell Nedrelid.