Morsomt dikt til 40 åring

By | February 11, 2010

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om alder – antall år og mer enn 11andre emner. Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Morsom bursdagshilsen – Samling av morsomme bursdagshilsener.

BufretDa jeg fylte lagde jeg limericker om både meg selv og mine venner. Her er noen som jeg lagde om meg selv. Som mange kvinner på min alder – er jeg år gammel.

De ti beste årene av en kvinnes liv – er årene mellom og 40.

Vet du noen morsomme bursdags hilsener? Onkeln min fyller år på fredag og vi vil så gjerne skrive noen ord å legge i avisa, men er tom for . Tekst til invitasjon – Sosial prat, humor og ordleker. En hobby han har er å samle på morsomme bilder og sette til sin egen slagferdige tekst, noe man kan se nederst på siden under alle vitsene.

Jeg kom over denne teksten på FB;. Sagt av Andy Rooney fra minutes: Jeg verdsetter mest av alt kvinner over 40.