Bursdagsdikt til datter

By | May 29, 2012

Gratulasjoner og lykkeønskninger til min vakre yngste datter som har en fantastisk bursdag i dag. Måtte du alltid være så lykkelig som du er . På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om mor og datter og mer enn 11andre emner.

Bursdag – Dikt, Gratulasjon, Sitater og Visdomsord. Nedenfor har jeg samlet noen gode tekster til fødselsdagen: Dikt, Gratulasjon, Sitater og . Fant et nydelig dikt jeg vil dele med dere. Vesla fikk bursdagskort i posten idag av.

Dikt til datter – Kultur, litteratur og musikk – Kvinneguiden Forumforum. Det kan ikke bli finere eller vakrere enn et selvlaget dikt :). Her er iallefall noen fine og noen morsomme sitater til en datter. Morsom bursdagshilsen – Språkinnlegg27. Dikt til avisa – barnebursdag – Barn og familieinnlegg31.

Kultur, litteratur og musikkinnlegg23. Bursdagsdikt – flotte dikt til den som fyller år. Bursdag › Bursdagsdikt › DiktBufretLignende11.

Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet?

Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen. Hvis jeg var far og min datter ble forført, ville jeg. En datter minner deg om alt du har glemt om å være ung. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på FB på diktet jeg lagde til min datter.

Tenkte derfor å dele det med dere også :o). Finn kjente sitater og ordtak som har temaet Datter. Da har jeg bare tre innlegg igjen for idag, og det betyr at jeg nå skriver på det åttende innlegget for idag.

Tenk at jeg snart er ferdig, har så . Gratulerer med dagen, som tiden går! Dagen skal feires med is og kake, men bare om moren din gidder å . Min kjære skatt – et dikt til min nydeligste datter! Om mamma er sliten eller lei, kan hun bare ta en liten titt på deg. Det skrev André Bjerke (1918–1985) til sin nyfødte datter i 1961.

Nå takker hun ham tilbake: Vilde Bjerke har lest inn alle farens rundt 6dikt . Tenk så flott å ha bursdag i dag den – -2011. Ikke sånn super spesielt da, men den rimer nå litt denne datoen. Det kan være en lyrisk tekst også, en sang eller noe.

Du finner også andre dikt her som jeg har samlet på.