Den siste revejakta bok

By | February 24, 2012

Den siste revejakta er en roman av Ingvar Ambjørnsen fra 1983. Boka går nokså langt i å godkjenne bruk av hasj. Den siste revejakta (Heftet) av forfatter Ingvar Ambjørnsen.

Se flere bøker fra Ingvar Ambjørnsen. Kjøp boken Den siste revejakta av Ingvar Ambjørnsen (ISBN 9788202419165) hos Adlibris. Den siste revejakta av Ingvar Ambjørnsen – Se omtaler, sitater og terningkast.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!

Vang sitter i skitten til oppover halsen, men før han kutter ut, skal han bare gjennomføre det siste store opplegget. Jeg skal snart levere inn særemne. Jeg har valgt fra bok til film, hvor jeg da blant annet har om Den siste revejakta. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og Den siste Revejakta av Ingvar Ambjørnsen. Denne boka har fulgt meg i snart år, og eksemplaret jeg . Dagens oppgavetips er adaptasjon av Ingvar Ambjørnsens Den siste revejakta (1983).

Faglitteratur knyttes til oppgaven. En svart krimkomedie om overgangen fra 70tallets uskyldige idyll til jappetidas beinharde individualisme. Usminket og rått, med etsende,svart humor pisker.