Den dag kjem aldri

By | February 9, 2012

Den dag kjem aldri at eg deg gløymer, for om eg søver, eg om deg drøymer. Om natt og dag er du like nær, og best eg ser . Folketonesangere synger gjerne Den dag kjem aldri, og det finnes flere innspillinger på CD.

Den kanskje mest kjente versjonen ble laget av visesangerduoen . Den dag kjem aldri er eit dikt av A. Diktet blei første gong prenta i tidsskriftet Dølen. Vinjes diktsamling Storegut frå 186 i den .

Den dag kjem aldri at eg deg gløymer, for om eg søver, eg um deg drøymer. Om nott og dag er du like nær, og best eg ser deg når myrkt det er. Fra deres første LP: Fordums frukter, friske frø.

Christine Guldbrandsen performing Den dag kjem aldri. Min den av prosjektoppgaven var å fortelle om og kort analysere diktet Den dag kjem aldri. Her er diktet og min analyse for de som ønsker å . Sommerdalen Antikvariat i Alleen i Lyngdal var i går den 20.

Tobben Ero Den dag kjem aldri Aasmund Olavson Vinje Mel: Torbjørn Willasen (Tobben og Ero) Intro: G G Hm C G Den dag kjem aldri . Aasmund Olavsson Vinje er en av våre mest folkekjære lyrikere, kjent for dikt som Ved Rondane, Den dag kjem aldri og barnesangen Blåmann.