Bøker som må leses

By | March 14, 2017

Det finnes antagelig svært mange lister over bøker man burde lese, men denne listen har sirkulert på nettet en stun og jeg syns det er en . Er du lei av å høre at du burde ha lest Ibsen og Hamsun? Her er bøker fra A til Å som absolutt er verdt å lese, selv om de ikke nødvendigvis er på skolepensumet .

Og det MÅ ikke være krim selv om det er påske. Ingunn Økland Kommentator og anmelder. Jeg er ikke så glad i definitive lister over bøker man MÅ lese, men man har jo vært gjennom noen usedvanlig gode bøker i sitt liv.

Da er sommerferien straks over- og jeg er tilbake!

Dette er bøker som jeg selv har lest, og som jeg gjerne vil . Lei av at du kun blir anbefalt nye krimbøker? Disse bøkene er så vakre at du nesten ikke har lyst til å lese i dem. LYKKELIG SLUTT: Jane Austens roman Pride and Prejudice har litteraturhistoriens beste slutt, ifølge britiske lesere. Boka drar leseren tilbake i det gamle Hellas, da flere tusen av Hellas befolkning var spedalske. Vi får lese om hvordan det må ha vært å bo på . Sommer er høysesong for boklesing.

Vi elsker å ta med en ny bok ut i hagen og lese til sola går ned. Enten du skal til sydligere strøk, på hytta . Og jeg ga boken bort til så sykt mange, fordi jeg syntes den var så bra. Og den leste jeg på kun dager, fordi den var . Her er bøker vi anbefaler deg å lese i løpet av livet. Bøkene som har begeistret og berørt verden: 10bøker du må lese før du dør er en uunnværlig håndbok for alle som liker å lese! Liker du ikke å lese bøker sier du?

Her er en liste med bøker som vil fenge også deg, sier bokinspirator Liv Gade. Denne tykke boken er alle litteraturelskeres bibel. Jeg har hatt min siden 200 så den . Den norske litterære kanon blei i dag presentert på litteraturfestivalen i Lillehammer. Når noen finner på å utgi en gigantisk murstein med tittelen 10bøker du må lese før du dør er det en oppfordring jeg tar helt bokstavelig. Om lesesperre, leselyst og gode bøker du må lese.

Jeg har hatt en travel vår og sommer, ved siden av at jeg hadde en periode hvor jeg leste mye mindre enn . Spesielt Ildvitnet og Stalker. Sinnsykt bra krim hvis du liker det. Men ikke les dem hvis du er mørkredd og må være mye alene i sommer.

Hvilke bøker kan du krysse ut, og hvilke må du skrive opp på listen? Her følger en liste over bøker du må lese før du dør, i tilfeldig rekkefølge: 1.