X life blogg

By | May 17, 2011

Vi serverer deg artikler om trening, kosthold og helse. Du får også kjøpsguider som hjelper deg å velge riktige produkter! Postadresse; X-life AS; Stubberudveien 76; 30Drammen.

Mandag – fredag, 07:- 15:00; Lørdag og søndag, stengt. Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn. Hos x-life får dere – på alt av kosttilskudd ved bruk av rabattkoden “KOST25”. Jeg regner med det er flere enn meg som har noen .

X-life har sin egen blogg hvor de skriver om alt fra trening til kosthold. Der kan du finne mange gode tips til hvordan du får mest ut av treningen, hvordan du skal . Nettbutikken X-LIFE har det man trenger innenfor trening, kosttilskud sunn. Eg er så heldig og fekk en pakke i posten fra nettopp X-life, der eg sjølv fekk.

Tagged bakemedproteinpulver, cocosa, lindastuhaug, matblogg, . Jeg er så stolt av å få muligheten til å fronte de!