Ord over grind analyse

By | February 10, 2015

Det blir litt halvgjort arbeid i dag, men det er ikke noe halvgjort over diktet jeg skal presentere. Det er av de vakreste diktene jeg kjenner på . Som eksempel har jeg valgt å bruke Halldis Moren Vesaas’ dikt Ord over grind.

Det er henta fra samlinga I ein annan skog (1955), og lyder . Virkemidler Du går fram til mi inste grin og eg går òg fram til di. Innanfor den er kvar av oss einsam, og det skal vi alltid bli. Vokste opp i rikt kulturelt miljø.

Gift med kollega Tarjei Sentrale tema. Ord over grind er et dikt av den norske forfatteren Halldis Moren Vesaas (1907–1995). Det ble skrevet i 19og drøfter forholdet mellom nærhet og avstand . Du går fram til mi inste grind og eg går òg fram til di. Nå er det på tide å skrive litt om bloggtittelen min.

Jeg slet lenge med å finne et bra navn på denne bloggen, men fordi den handler mye om . Forfatterbiografi: Halldis Moren Vesaas var en norsk lyriker, . Fint å kunne sitte en stille søndag og ta inn over seg et av de vakreste diktene vi har.

Diktet er skrevet av Halldis Moren Vesaas (1907-1995). Eg skal no analysere diktet ord over grind av Haldis Moren Vesaas som blei skreve i 1955. Lærers kommentar: Svært godt jobbet.