New york tips blogg

By | October 16, 2013

Moteansvarlig i Stylista, Annette Haga: nettenestea new york tips blogg annette haga. Aktiviteter: Å sette av litt tid til Central Park er et must. Jeg har lovet dere en New York guide, og her kommer del én. Den etterlengtede New York guiden er endelig ferdig!

Positivista – Norsk reiseblogg fra Los Angeles, California og spennende. Min hotellfavoritt i New York har lenge vært Mondrian Soho – som har endret. Budsjett-tips: For å gjøre New York-turen ekstra billig kan du samle en .

Jeg vet at flere har New York på sin drømmereiseplan og mange som. Derfor velger jeg å reposte et innlegg skrevet i 201 med tips fra mine . Nå har vi jo både vært langs vestkysten og østkysten, og New York er virkelig noe for seg selv. Både byen og menneskene virker litt mer . Hedda aka Fashioncherry er ei av mine beste venninner og ein fantastisk fashionbloggar. Ho har akkurat vore på storbytur til New York, og vil . New York er mye for mange, men det kan være litt av en jobb å planlegge en tur til den virkelig store byen. Under gir vi deg tips om hvordan du bør reise, . Tone spurte om jeg ville dele mine New York tips med hennes lesere og jeg lagde dette innlegget til hennes blogg!

Mange av dere har stilt spørsmål og lurt på om jeg kan skrive ned noen NYC-tips. Jeg er jo ikke akkurat en ekte New Yorker .