It works norge

By | February 5, 2010

It Works produkter er hudoppstrammende, figurformende, reduserer omkrets og cellulitter og strammer opp din hud. It Works – Norge, Trondheim, Norway. It Works er et amerikansk selskap som har eksistert i år.

I juni ble et nytt MLM-selskap lansert i Norge, nemlig It Works! Selskapet er fra USA og har hatt stor utbredelse der, og skal nå ha fått de . Reveal a more natural, youthful you with the Exfoliating Peel from It Works! Dere som har følgt bloggen en stund vet at jeg er forhandler av It works, jeg har faktisk vært forhandler siden det åpnet for salg i Norge i fjor .

For dere som følger bloggen min har sikkert lest at jeg testet et nytt produkt i Norge som heter It works! Jeg var veldig skeptisk, men ville gi det . Som it Works distributør får du egen nettside som ser slik ut : gettitwrapped. Vi holder på å bygge ut teamet vårt i Norge,og internasjonalt!

Det er ulovlig 😉 Dere tenker nok på det ItWorks. Jeg har prøvd den fra Forever og den har fjerna nesten alle strekkmerker og babymage :).