Hva skal jeg spise

By | May 17, 2010

Jeg skal snart på butikken og aner ikke hva jeg skal ha enda! Jeg skal spise biffsnadder, hjemmelaget selvsagt, da får man de ingrediensene man liker best :). Er du skrubbsulten, men har ingen anelse om hva du skal mette magen med?

Da er denne quizen PERFEKT for deg! Anonym poster: 83f9c97acc48d9fe4aff453700b98747. Hva skal dere spise i Jula:) – Anonymforum – Foreldreforum.

Hva skal man spise når man ikke har matlyst?

Svangerskapsdiabetes- hva kan jeg spise? Jeg er ofte sulten, hva skal jeg spise? Prøver å gå ned i vekt, men veit ikke helt hva jeg skal spise for å få et variert. Jente spiser tomat (colourbox.com).

Med forskjellige råd i media kan der være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Til hvert måltid skal man spise seg passe mett, ikke for lite og ikke for mye. Ved å spise flere måltid i løpet av dagen, med sunn næringsrik mat, vil kroppen holde . Man bruker resultatene til å finne holdepunkter for hva som er pålitelige og. Dersom vi skal leve et friskt og langt liv må vi fokusere på å spise sunt, være fysisk .

Hvis det er å spise mer frukt og grønt, så bestem deg for å lage en smoothie med frosne bær. Hvordan skal vi vanlige vite hva som er sunt da, sier hun til VG. Jeg prater ofte med unge mennesker, og det som har slått meg i det siste er at de er utrolig usikre på hva de skal spise. De kommer til meg og sier: jeg vet ikke .