Hva er kondensert melk

By | February 8, 2017

Kondensert melk er helmelk hvor en del av vanninnholdet er fjernet ved vakuuminndamping slik at melkens kvalitet eller næringsverdi ikke endres nevneverdig. I oppskriften skal det være en boks med kondensert melk. Er dette det samme som Vikingmelk? Jeg synes å ha hørt at Vikingmelk ikke er søt nok og derfor ikke . Du skal bruke en kondensert melk som er søtet – som den du får fra. Om vi skal være så uheldige at boksen eksploderer, hva skjer så?

Mener ikke viking melk, men Søt kondensert mel.

Så da vet jeg ikke hva dere gjør feil. Du må ikke forveksle Vikingmelk med søt, kondensert melk som er tykk og . Ha kremfløten, søtet kondensert melk og vaniljeekstrakt i en vispebolle og pisk. Er det noen som vet hvilke butikker som selger og eventuelt hva merket heter?

Bruker kremfløte, essens og Nestle kondensert melk. Pisker med håndmikser men får den rett og slett ikke stiv… Noen tips til hva jeg gjør galt? Viking Melk er et varemerke eid av Nestlé. Viking melk kommer som hermetisert, kondensert melk og pulvermelk. Melken har lang holdbarhet, normalt 8-år.

Hvor får man kjøpt søt kondensert melk, jeg finner bare vikingmelk og den er usøtet? Dulce de leche er karamellisert melk som smaker fantastisk godt på alt fra brødskiva til havregrøten. Alt du trenger er en boks kondensert melk . Kondensert melk er helmelk inndampet til halvparten av opprinnelig volum. Den selges på boks i Norge under navnet Vikingmelk.

Hva kan jeg erstatte søtet kondensert melk med? Vet egentlig ikke hva dette er engang. Jeg er laktoseinntollerang, kan jeg bruke fløte isteden? Faktisk er Viking Melk Norges lengstlevende dagligvare, og både den kondenserte og tørkede melken har med det vært en fast ingrediens på norske kjøkkener, . I en oppskrift jeg har skal det brukes sukret kondensmelk. Sukret, kondensert melk er veldig vanlig i østeuropa.

Jeg har tre bokser søt, kondensert melk jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Forslag og ikke minst oppskrifter mottas med takk. Kjøp Nestlé Viking Usukret Kondensert Melk 4g og alt annet av dagligvarer billig på nett!

Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.