Hekling av lyslykter

By | November 22, 2013

Tenkte jeg skulle dele oppskriften min på den heklede lyslykten min. Det er helt tydelig at lyslykter inn om dagen, alle hekler dem. Jeg skjønner jo hvorfor, for de blir jo kjempekoselige med lys i på mørke og .

Har derfor bestemt meg for at jeg kan hekle disse lyktene på. Hekle to staver mellom hver stav fra forrige omgang. Dette er en relativt lett oppskrift på hekla lyslykt.

Perfekt nå som vintermørket har kommet for å bli en stund.

En slik lykt egner seg veldig godt . På myTaste vil du finne oppskrifter for hekle lyslykt samt tusenvis av lignende oppskrifter. Dett er en lyslykt som er heklet på et lite norgesglass. Hekle staver i ringen, ta sammen med en kjedemaske.

Hvordan hekle lyslykter, mitt mønster. Lyslykter er blitt veldig populære og mange har lurt på hvordan jeg lager mine.