Godt nok for de svina

By | February 17, 2010

Godt nok for de svina sa pappa alltid når noe var bra nok. Det reddet Anita Krohn Traaseth fra å bli perfeksjonist og flink pike. Godt nok for de svina (Heftet) av forfatter Anita Krohn Traaseth.

Godt nok for de svina kom ut tidligere i mars og kan anbefales. Jeg tror ikke den passer for alle, men for alle som er ledere, har lyst til å bli . Det vet nok Anita Krohn Traaseth, som startet spetakkelet med å lansere boka Godt nok for de svina åttende mars. Da er jeg ferdig med Godt nok for de svina av Anita Krohn Traaseth, og har skrevet min første bokanmeldelse siden cirka 2005. Denne boka dreier seg om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Den handler om å lede andre, men ikke minst om å . Jeg har det med i ryggraden fra min far, som er sjømann, at ting er bra nok.

Det er godt nok for de svina, er en frase jeg er vokst opp med. Med Godt nok for de svina byr Anita Krohn Traaseth på seg selv som ingen andre ledere har gjort før henne. I stabelen til høyre for inngangsdøra ligger ikke boka Godt nok for de svina: En leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet.