Fine ord til en god venn

By | December 8, 2015

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om venn og mer enn 11andre emner. Se også emnet vennskap og utvalgte ord til en god venn. Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint?

Her finner du ord som passer til en bestevenn. Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Venner som gir av sitt hjertelag kan du vel telle i dag.

En hyllest til de som står meg nær og som skjønner meg og gi meg støtte for den jeg er.

Kjære gode Venn du får meg alltid til å . Du er en venn jeg aldri vil miste, du er mer verd enn en full gullkiste. Jeg festet et kort til, med små ord: Glad i deg vennen, mer enn du tror. Denne må jeg bruke når jeg skal holde tale i venninnen min sitt bryllup. Et kort dikt om hva som jeg mener er en ekte venn. Dette diktet er til min gode venn, hun har alltid vær der.

Fordi du er så go gir jeg deg to. Min Venninde har stor dag snart, jeg vil gjerne gi henne et fint dikt eller ord om vennskap.