Da jeg var liten

By | January 8, 2016

Den sjarmerende boken Da jeg var liten, kommer nå i to farger – rosa til jentene og blå til guttene. Boken gjør det enkelt å huske de spesielle øyeblikkene: de .

Bøker og produkter for da jeg var liten. Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. I dette vakre albumet kan dere ta vare på vidunderlige og rike minner fra barnets første år.

Her er det god plass til å sette inn fotografier og skrive egne . Hei 🙂 Jeg har ennå ikke fått kjøpt en da jeg var liten bok til lille gull, syns det er kjempe vannskelig. Huset med det rare i),rh:nataliesaether. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Da jeg var liten, men ikke mindre enn at jeg gikk på barneskolen, tok jeg med meg NAF-boka på do.

Låste døren og bladde meg gjennom . Alle foreldre vet hvor dyrebart barnets første leveår er. Denne søte boka gjør det enkelt å huske alle de spesielle øyeblikkene: de første ordene, .