Minneord til mor

Kjære mor, Du har hatt, og har, en plass i livet til alle dem som sitter her i kirken i dag. Minneord kan brukes både i dødsannonse og på sløyfer til kranser og bårebuketter. Minneordene nedenfor kan brukes både på blomster,.

Hvert minneord har sitt eget referansenummer. Dette er et dikt jeg laget til begravelsen til min mor. Jeg ble egentlig litt fornøyd med det, men hver gang jeg leser det begynner jeg å gråte.

Og som varslet – her er del 3: Minneord over mor, som jeg leste under hennes bisettelse 01.

Alt ordner seg i marsjen – bare den er . Et flott minneord over den vakre personen din mamma så tydelig var. Og med henne som mor, har dere mistet mye. De fleste minneord har vært faste uttrykk, sitater, og ofte.

Over tid er listen med minneord brukt på gravminner. Hvor vi enn drar, vi minnes mor og far. MINNEORD TIL HENRIK FRA MAMMA HANNE Kjære, kjære Henrik-gutten min!

I fjor på denne tiden bare noen uker etter at Magnus var dø husker jeg at du . En siste hilsen vi deg sender, med takk for alt som du oss ga.