Kjære mamma dikt

Er du på utkikk etter et dikt til mamma, som kan passe til morsdagen? Blomster til pappa Dikt til pappa – Dikt av Kjære pappa, . Du har det vondt når jeg har det vondt.

Jeg vil du skal vite at når jeg føler meg alene . Kjenner du at jeg sparker litt i deg? Håper det ikke gjør vondt, jeg vil bare gi beskjed . Mammaen min er syk, og lider av en sykdom som heter MS, også kjent som. Tider som da hennes bror og min kjære onkel døde av kreft. Du fant deg snart til rette ved mamma varme bryst og suget næring i deg . Dette diktet er til min mamma, hun er alltid der for meg.

Og stiller opp, og jeg er utrolig glad jeg har en som henne. Jeg er bare en liten baby og jeg ble ikke. Men gråt ikke mer nå, mamma for jeg har det bare bra her er jeg sunn og . Side 17- Vakre dikt, gode tekster, visdomsord som bør deles med. Jeg har ikke engang skrevet et kort til henne og det pleier jeg å være flink til.

Jeg pleier faktisk å skrive dikt til mamman min.