Eg ser bjørn eidsvåg tekst

By | September 13, 2011

Eg ser at du e trøtt, men eg kan ikkje gå alle skrittå for deg. Du må gå de sjøl, men eg vil gå de med deg, eg vil gå de med deg. Lyrics of EG SER by Bjørn Eidsvåg: Eg ser at du er red Men eg kan ikkje gå, i døden for deg, Du må smaka han sjøl, Men eg gjer død til liv for .

Eg Ser lyrics performed by Bjørn Eidsvåg: Am C Eg ser at du er trøtt F E Am Men eg kan ikkje gå alle skrittene for . Eg Ser This song is by Bjørn Eidsvåg and appears… on the album Passe Gal (1983), on the live. Du må gå de sjøl, Men eg vil gå de med deg.

Lyrics for Eg Ser by Bjørn Eidsvåg. Eg ser at du er trøtt Men eg kan ikkje gå alle skrittene for deg Du må gå de sjøl Men eg v. Songtekst van Bjørn Eidsvåg met Eg ser kan je hier vinden op Songteksten. Full and accurate LYRICS for Eg ser from Bjørn Eidsvåg: Eg ser at du er red Men eg kan ikkje gå, i døden for deg, Du må smaka han sjøl, Men eg gjer. TIL MINNE OM OFRENE PÅ UTØYA JULI 201OG OFRENE I.