Dikt 60 år bursdag

By | February 28, 2012

Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen. Jeg likte alle diktene og kommentarene!

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om alder – antall år og mer enn 11andre emner. Som mange kvinner på min alder – er jeg år gammel. Om du nå fyller bursdag, eller bare får ett koselig kort av en kjær venn.

Små dikt, kan ofte hjelpe de som ikke helt vet hvordan sjøl, en skal kunne sette.

Har ei vennine som fyller år idag og istedenfor å skrive noe standar greierr så tenkte jeg å skrive ett.

Finn kjente sitater og ordtak som har temaet Alder – antall år. Synes du det er gøy med finurlige fakta om bursdagen din? De fleste av oss kan huske en tid da en bursdag – spesielt hvis det var ens. Selv om du har blitt ett år eldre ser du ikke en dag eldre ut enn du . Skal feire min tantes års dag på lørdag.

Hun er nokså stright så hun liker nok ikke . God fornøyelse hvis du vil fortsette å ha det morsomt ved å velge . Skal i 50årslag på lørdag, og trenger morsomme forslag på hva som kan stå i kortet. Hei Min kjære farmor som står meg nær fyller år i år. Jeg var i bursdag til min bestemor på år i fjor. Min mor er år denne måneden, og jeg skal lage et personlig kort til.

De fleste bestiller sang, men prologer, taler og dikt er også aktuelt, og jubilanten. Du og e – vi har mykje i lag som vi kan beskrive vi vart kjent da vi va .