Bursdagshilsen til en venn

By | August 12, 2013

Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Venner som gir av sitt hjertelag kan du vel telle i dag. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om venn og mer enn 11andre emner.

Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint? Her finner du ord som passer til en bestevenn. En hyllest til de som står meg nær og som skjønner meg og gi meg støtte for den jeg er. Kjære gode Venn du får meg alltid til å . Må lykken følge deg, min venn, i årene som kommer. Dette kortet er ikke stort nok til å si alle de pene tingene om . Leter du etter en tekst om vennskap?

Her kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til en god venn. Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Her kan du kunne finne bursdagsdikt som kan passe til både en venn, et barn eller . En venn er en gave som er så dyrbar at den bare kan måles med hjertet! Et vennskap gjør livet lettere en du tror.

En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem.