Wenches kjøkken eplekake

Epler kan byttes ut med for eksempel plommer . Wenche har funnet fram oppskriften på eplekake fra hun selv gikk på skolekjøkkenet. Denne blir raskt en favoritt hos alle!

Vi gikk all in for å vinne kjøkkenkonkurransen. Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing. Eplekake som alle blir glade for på høsten.

Server kaken lun med krem eller is.

Har fått spørsmål om oppskriften på en eplekake status jeg hadde på. Oppskriften er fra Wenche kjøkken på God Morgen Norge plater . Wenches eplekake oppskrift, med 24kalorier, g fett, 3g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram. I denne oppskriften har jeg slått sammen en av mine egne eplekaker og en av Wenche Andersens deilige oppskrifter for langpanne eplekake.

Nam nam nam, nå fikk jeg skikkelig lyst på eplekake. Din oppskrift er veldig lik den jeg bruker. Min er fra skolekjøkkenboka til min onkel (nå 73).

Nå er det jo tid for å bake eplekake igjen, og jeg er litt lei av den jeg alltid baker. Du kan sikkert søke på TVog Wenches kjøkken.

Langpanne eplekake wenches kjøkken. Jeg skal da beske Wenche Andersen p kjkkenet og bake Sarah Bernhardt i langpanne, som vel er den . I dag har jeg laget eplekake i langpanne med hagens epler. Saftig glutenfri og melkefri eplekake med høstens norske epler!

Eplemuffins som Wenche på God morgen Norge. Disse har jo en litt mer spesiell smak også, litt sånn mild eplekake, . Det aller beste julebrødet TRINEs . De kalles Wenches feite boller – oppskriften er selvfølgelig fra Wenches kjøkken. Jeg skal da besøke Wenche Andersen på kjøkkenet og bake Sarah Bernhardt i langpanne, som vel er den aller mest besøkte kakeoppskrifter .