Mine første fakta

By | April 22, 2016

Vekk gleden ved å lære gjennom fartsfylte eventyr spekket med fakta. Mine første fakta oppmuntrer barn til å lære mer. Den kule kroppen – bok, lydbok og e-bok!

Den kule kroppen” er en morsom og litt annerledes bok om kroppen som gir . Få hele Mine første fakta-serien digitalt for kun 199! Hele Faktaserien som e-bøker med lyd pluss en STOR bokpakke i posten. Barn lærer aldri så fort og så mye som de gjør i årene før de begynner på skolen, og samspillet med en voksen har stor betydning for barnets læreprosess.

Bli med Klara, Ville, Rosa og Bambus på eventyr. Hovedpersonene er kjent for mange av Gobokens lesere: Det er Klara, Ville, Rosa og Bambus fra serien “Mine første fakta” som leder an. Kjøp bøkene dine hos Tanum – vi har et stort utvalg av bøker. Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Faktabokklubben Mine Første Fakta stimulerer ditt barns behov etter å vite og lære.

Alle barn er glade i fakta – hjelp dem på veien mot kunnskap. Mine første fakta er en bokklubb som drives av Sandvik AS. Mine første fakta består av faktabøker tilpasset barn i alder fra fire til syv år.