Si opp spotify

By | June 6, 2011

Er du lei av musikk og vil slette kontoen din på Spotify, men vet ikke hvordan? Alt du trenger å gjøre er å følge denne enkle . Hvordan avbestille spotify premium?

Umulig å finne på de rotete sidene deres, har hatt premium siden september, nu er nok nok. Hvis du vil stanse innbetalinger på en Premium-konto, gjør du dette ved å logge deg på spotify. Avbestilling alternativet tilgjengelig med Spotify kan være svært gunstig for de som foretrekker å avbryte tjenestene når som helst tid. I denne videoen viser vi deg hvordan du kansellerer ditt nåværende Spotify Premium- abonnement om du har det og nedgraderer til Spotify .

Vise, endre eller si opp abonnementer. HBO NOW, Spotify, Netflix, Pandora, Hulu osv. Metoden som IKKE virker: Send et vanlig brev til firmaets adresse i Norge. Spotify premium, spotify mobile, spotfy på ipa spotify gratis, spotify playlists.

Får IKKE til og stoppe betalingen. Jeg går på change payment method og trykker på remove payment method. Jeg er Telia-kunde og er i avtaletid – kan jeg få Spotify hos dere?

Vil de andre i familien min beholde Spotify Premium hvis jeg sier opp abonnementet mitt?