Potetlefse fra gudbrandsdalen

Disse potetlefsene smakte jeg på første gang jeg traff min mann og hans familie som kommer fra Vestfold og Gudbrandsdalen. Denne oppskriften er etter min egen bestemor og er veldig stor, den vil gi ca stk store lefser. Lefsekurs – lær å lage potetlefse fra grunnen av med efarne bakstere.

Lefsekurs og flatbrødkurs- baking av tradisjonell takkebakst fra Gudbrandsdalen. Eg har ein teknikk med å rotere potetlefsa med flat hand mot. Jeg vokste opp langt oppi Gudbrandsdalen, med takkebakende tanter og . Nydelige potetlefser er selvskrevne til jul, og hjemmebakte er aller best.

Server dem til frokost, lunsj, rakfisken og sylten, eller lag wraps av dem. Etter mange forespørsler har vi satt opp nye kurs i lefse- og flatbrødbakst til sommeren. Se mer info og meld deg på på ved å følge lenken under:.

Kunsten å bake flatbrød er en eldgammel tradisjon som har gått mer og mer i glemmeboken. I tidligere tider mente man alltid flatbrød når man sa brø og . Kjevla Bakeri tilbyr tradisjonsbakst fra Hedmarken: klassikere som potetlefser, lomper og tjukklefse bakes på takke akkurat som mor gjorde.

loading...