Ord til trøst i sorg

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om trøst og mer enn 11andre emner. At sorgen i dag ikke kan viske ut fargene i går. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om sorg og mer enn 11andre emner.

Se også utvalgte ord til inspirasjon og trøst. KANSKJE KAN DE VÆRE TIL TRØST FOR ANDRE OGSÅ – HVIS SORGEN IKKE FÅR OR FRYSER DEN FAST. Familien Haldis Moren Vesaas: Var der da . Att aldrig lärt känna dig men att ha älskat dig.

Kondolanse – Gode Ord i en vanskelig tid. Nedenfor har jeg samlet noen Dikt og Gode Ord som kan brukes i en. Denne skrev en venninde til meg da lillesøsteren min døde. Det ga meg mye trøst og jeg har lest det mange ganger.

Som en vektskål vipper du mellom din sorg og din glede. Dette er et dikt jeg laget til begravelsen til min mor. Jeg ble egentlig litt fornøyd med det, men hver .