Jobbe når man er sykemeldt

By | December 13, 2011

Har fått beskjed selv fra lege om at jeg kan gå på jobb igjen når jeg føler meg frisk, selv. Kan arbeidsgiver kreve at arbeidstaker kommer på jobb når man er sykemeldt? Hei Jeg har jobbet for en bedrift i snart år, og trivs veldig . SVAR: Hei Dersom dette gjøres i samråd med NAV finnes det løsninger som gjør at dette kan la seg gjøre. Dersom en ellers går på 1 sykepenger og jobber . Men nå er jeg i såpass form at jeg kan jobbe noen timer forde.

Du skal ikke jobbe på arbeidsplassen din når du er 1 sykemeldt med . Kan arbeidsgiver be en komme på jobb når en er 1 sykmeldt. Kan jeg sparke sykemeldt som jobber et annet sted? Men er det lov når man er 1 sykmeldt?

Du har faktisk IKKE lov til å jobbe når du går sykemeldt! Det er ikke lov å jobbe når man er sykemeldt. Bli sykemeldt og starte i ny jobb samtidig? Sykemeldt hos hovedarbeidsgiver – jobbe hos.

Sykemeldt fra jobb og heltidsstudent? Heisann, Jeg lurer på om noen vet hvordan det er med lover og regler når man vil jobbe selv om man er sykemeldt fra sin faste 1 stilling. Job visa Spørsmål om jobb i utlandet når man er.

Kjenner du reglene om sykemelding? Når jeg er sykmeldt i prosent, skal jeg jobbe kun halv tid. Man møter på jobb som vanlig, men får ta ting i sitt eget tempo.

Hvis man brekker beinet vil det være umulig å jobbe som snekker, mens man fint kan jobbe som TV-kommentator. Det finnes også stillinger med strenge .