Jeg holder ditt hode analyse

Tolking av diktet ”Jeg holder ditt hode”. SpråkforNynorsk, Forfatter: Bjørn Erik Bue. Selv om de kan karakteriseres som interessante som en tidsanalyse, men fortsatt mindre.

Jeg holder ditt hode kan konkret bare være at jeg støtter dette du. Posts about analyse av Jeg holder ditt hode written by kdybvik. Jeg holder ditt hode i mine hender, som du holder mitt hjerte i din ømhet slik allting holder og blir holdt av noe annet . Jeg holder ditt hode i mine hender, om du holder mitt hjerte i din ømhet”.

Jeg holder ditt hode” av Stein Mehren. Analyse og tolkning av diktet ”Jeg holder ditt hode” av Stein Mehren. Diktanalysen og tolkningen i denne oppgaven ser på virkemidler som metaforer, orbruk.

Eg har valt å tolke diktet Jeg holder ditt hode av Stein Mehren, på grunn av at eg syns det var eit fint dikt. Jeg er selv veldig glad i poesi, men ble ikke glad i diktanalyse før jeg. Jeg holder ditt hode av Stein Mehren.