Jeg er zlatan

Zlatan Ibrahimović har en helt egen plass på fotballens stjernehimmel. Han er en av de beste spillerne i verden, og har har vunnet åtte ligagull på rad m. Jeg er Zlatan av Zlatan Ibrahimovic – Se omtaler, sitater og terningkast.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Jeg er Zlatan er en biografi om den berømte fotballspilleren Zlatan Ibrahimović. Biografien tar oss med til hans barndom, der vi får møte en liten . Det første Zlatan sa da han leste boka var hva faen er dette?

ANMELDELSE: Jeg er Zlatan er den svenske fotballstjernens tilbakeblikk og betraktninger – en fengende fortelling som flater noe ut . Jeg er Zlatan (Heftet) av forfatter Zlatan Ibrahimovic. Jeg er Zlatan (Innbundet) av forfatter Zlatan Ibrahimovic. Handlingsreferat: Det handler om Zlatan Ibrahimovic, og om korleis han hadde det opp gjennom livet. Då han var liten flytta dei mykje rundt og . Det er to helt ulike titler som helst fra starten slår an to ulike toner for leseren.

Tittelen Jeg er Zlatan forteller leseren at her kommer det en . De er kanskje ikke kjent som de største leseløvene i landet, men Zlatan Ibrahimovic selvbiografi, Jeg er Zlatan, har gjort noe med dette.