Gul i øynene

By | July 22, 2014

Hei, jeg er plaget med at det hvite i øynene mine blir svært gulaktig. Når jeg står opp om morgenen, er det hvite i øyet normalt og hvitt, men etter . Gulsott vil si at huden og det hvite i øynene blir gule.

Fargen skyldes at det har blitt for mye av det gule stoffet bilirubin i blodet. Skrev et innlegg her i helgen, har vært til lege, på torsdag. Det begynte på torsdag, men kraftig kvalme og diare. Gul guffe i øyet – Småtroll 0-år – Foreldreforum – Klikk. Helse: Hei, ble i dag informert på skolen at jeg hadde gule øyne av noen kamerater.

Det jeg vet er at de er en lettere gulfarge, ikke . Hei, På det hvite i øyet er jeg lysegul og litt rød. Er år, og har hatt såå dårlig selvtilitt pga dette. Dette medfører at hud og slimhinner (og også de indre organer) farges gule. Har de siste månedene merket at fargen på huden er blitt gul, ser ut som jeg har gull øyenskygge på meg.

Hva annet kunne rettferdig gul øyenfarge? Kanskje er gulsott en av de vanligste årsakene til gult fargestoff som vanligvis vises på det hvite i øynene.