Gokart til salg

Gokart – Kjøp og salg – Privat – Norsk Karting has 12members. Alle salgsinnlegg SKAL inneholde bilde, pris, og . Vi har nå 1Gokart til salgs fra Finn.

Udvalg af brugte gokarts til salg. Se udbuddet og find en gokart i god stand til en god pris. Køb en billig pocketbike og spar penge på GulogGratis.

Bra gokart med ny forgasser, nytt batteri, slicks, regndekk, noen drev og kjørecomputer’n følger med.

Liten sprekk i sylinder pga av frost, med er sveiset og tettet, . Stort parti brukte og ubrukte gokarter for 6-åringer og store unger fra 13-80. Kan selges kjøreklare eller som byggeprosjekt . Hvis du er ute etter en elektrisk kart for innendørs racing eller profesjonell 4-takts motor kart, drevet av Briggs Stratton, Honda, . Jeg ville gjerne se på gokart fordi jeg har lyst til å kjøpe en som jeg kan ha i mnd. Derfor lurer jeg på hvor jeg kan kjøpe gokart?

Annen sport og idrettinnlegg24. Kurs for Bilcross, Rc og Drifting. Inkalling til NMKs årsmøte onsdag 8.