Fordi jeg elsker deg

By | June 17, 2011

Vers 1: G D Når regnet slår i mot deg der du går F C og når du ikke vet din arme råd Cm G da vil jeg holde deg i tusen år ADG fordi jeg . Bjarte Hjelmeland fremfører Fordi jeg elsker deg som en hyllest til Bob Dylan i anledning tildelingen. Lyrics for Fordi jeg elsker deg by Bjarte Hjelmeland.

Når regnet slår imot deg, der du går når du ikke vet din annen råd da vil jeg holde deg i. Eigil Berg sang Min kjærlighet til deg (gjendikting av Erik Lie), med New. Bjarte Hjelmeland gjendiktet og spilte inn sin versjon (Fordi jeg elsker deg) i . Ingebjørg Bratland: Fordi jeg elsker deg.

Tekst og melodi: Dylan, Hjelmeland. Fordi jeg elsker deg: le lyrics più belle e l’intera discografia di Bjarte Hjelmeland su MTV. Fordi jeg elsker deg (Innbundet) av forfatter Helene Uri.

Forfatter og språkforsker Helene Uri er tilbake – nå med denne ungdomsromanen som er en sterk historie om kjærlighet og forelskelse, om manipulering, . The song Fordi jeg elsker deg was written by Bjarte Hjelmeland and was first released by Bjarte Hjelmeland in 2008. It was adapted from Make You Feel My .