Dikt til 1 åring

Småtroll 0-år: Min lille solstrple Kevin fyller snart ett år, noen som har tips om vers eller dikt som jeg kan ta . Dikt til åring – Skravlesiden – Foreldreforum21. Dikt til album 3-år – Småtroll 4-år – Foreldreforum13.

BarnsBeste fagblogg,rh:barnsbesteblogg. Fotograf Heidi KlingsheiEn liten knopp til! JPG,ow:150pt:Los Läs- och skrivundervisning : Dikter, meningar, texter och.

Tusen Ting: bilde med dikt-bakgrunn,rh:tusen-ting.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Kom over disse diktene i barnehagen til de minste barna våre og synes de var så flotte og beskrivende at jeg må dele de med dere. Noen som har noen fine, passende dikt? Så nå tenkte jeg, at jeg skulle lage en samling av dikt og passende or som jeg. Denne gangen vil jeg ta for meg kort til barn; fødsel, dåp og . Har ei jente som fÿller år snart, og i den forbindelse vil jeg gjerne sette inn et rim i avisa.

Det hender du blir lei deg fordi jeg er så liten. Jeg setter merker alle steder, og gjør deg ganske sliten. Barn har tidlig glede av lyder, ord og rytme.

Ordforråd og språklig forståelse i førskolealderen er viktige forutsetninger for senere leseopplæring. Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe i bursdagen.