Avokado som pålegg

Er du litt frokostlei, kan disse episke avokadopåleggene fra Mat på bordet vekke frokostmennesket i deg til live igjen. GRØNT ER SKJØNT: Avokado er både sunt og godt. Dette fyldige og superdigge pålegget er perfekt hvis du har noen hardkokte egg til overs .

Velg et sunt og næringsrikt pålegg frokost,l pålegg, brø kylling, kalkun. AVOKADO PÅ BRØDSKIVA: Avokado er en fin kilde til omega-og . Toast med most avokado, gjerne som guacamole, er både supergodt og supersunt! Det passer like godt som frokost, lunch, og kveldsmat, .

Visste du at avokado kan erstatte smør? Og når du først har begynt blir du helt hekta – bare prøv selv. Godt brød blir enda bedre med deilig pålegg. Spisemoden avokado kan enkelt smøres på brødskiva og erstatte smør. Avokado er nok det jeg spiser oftest som hverdagspålegg.

Vanligvis skufler jeg den rett ut av sitt gode skall med kniv og smører rett på skiva. Jeg bruker avokado som pålegg nesten hver dag. Med noen tomatskiver, olivenolje og litt salt og pepper på, så er jeg good to go.

Avokado kan brukes til mye annet enn for eksempel til Guacamole.

Jeg er en av de som elsker å bruke avokado som pålegg på brødskivene . Lei av gulost og syltetøy på brødskiven? No elsker eg avokado og for min del er dette en fantastisk måte å få i seg. Er det noen som har noen gode oppskrifter med avokado i? Og den kan spises med tortilla chips, trekanter av pitabrød eller som pålegg på brødskiver. Skjær avokado og paprika i skiver. Fordel rømmedressing, salat, avokado, kyllingpålegg og paprika på bunnene.

Frukosten i Peru bestod veldig ofte av brød med eggerøre eller avokado – gjerne kombinert med ein eller annan form for kjøtpålegg . Jeg prøvde å lage mitt egne lille pålegg her om dagen, og det var så utrolig godt! Pålegget inneholder mye proteiner, bra fett (avocado!) en liten skvis sitron, . Jeg forsøker å spise så mye som mulig vegetarisk. Et punkt der jeg støter på utfordringer, er når det gjelder pålegg.